Are you ready to get TWISTED?!

In de salon hadden we ze al even een ere plekje gegeven als preview én hebben we jullie vast lekker gemaakt met de nog minimale informatie die we op dat moment hadden. Maar, Sebastian zou Sebastian niet zijn als je met de weinige informatie al gelijk ziet en voelt wat deze prachtige nieuwe producten met met jouw haar doen.

TWISTED

Is een nieuwe lijn binnen Sebastian professional die zich zal ontfermen over de elasticiteit en het versterken van jouw beweging, slag of krul!

INSPIRATIE

In de tijd waarin wij leven is ‘the sky the limit’ en zijn er onwijs veel ontwikkelingen gaande om ons hoger en hoger te tillen én zijn we letterlijk de mogelijkheid aan het creëren om als mens de ruimte te kunnen ontdekken.
Sebastian professional is fearless en op zoek naar een andere weg dan die iedereen aan het bewandelen is, waardoor zij juist de grondloze diepte, de ABYSS (dat deel van de oceaan dat tussen 4000 en 6000 meter diep is)
zijn gaan ontdekken in de oceaan en daar hun inspiratie voor TWISTED uit hebben gehaald.


Álle producten binnen de TWISTED lijn zijn voorzien van een FLEXI ALG COMPLEX.
Een wat….?! Probeer je een zeeplant voor te stellen die zich stevig geworteld heeft op de bodem van de zee, de flexibiliteit die deze heeft en de grote elasticiteit waarmee deze meebeweegt met de constante verandering van stroming en beweging van de zee.
Een solide basis met een elastische, flexibele, beweegbare en aanraakbare uitstraling.

WAT DOET TWISTED VOOR JOUW HAAR?

ELASTICITEIT met een dik vette uitroepteken!!!

Je haar gaat letterlijk dansen en bouncen, zodra je de producten in en om je haar gebracht hebt. Je haar heeft een flexibele aanraakbare uitstraling zónder pluis.

DE PRODUCTEN

* cleansing and care *

De TWISTED ELASTICITEIT CLEANSER maakt je haar schoon en voorziet ieder haartje op zich van nieuwe elasticiteit die jouw haar door weer en wind, hitte tools en chemische behandelingen is kwijt geraakt.
De TWISTED ELASTIC DETANGLER geeft je haar een moisturize boost en sealed je elasticiteit in.
De TWISTED ELASTIC TREATMENT voedt en versterkt je haarvezels én vormt een beschermlaag om je haar tegen luchtvochtigheid.

* Styling *

De TWISTED CURL MAGNIFIER CREAM definieerd het haar met een natuurlijke, gewichtloze, gepolijste uitstraling.
De TWISTED CURL LIFTER FOAM geeft het haar een anti-frizz energieboost en controle.
Met de TWISTED CURL REVIVER SPRAY laat jij je haar ‘on the spot’ weer terugveren naar waar jij het wilt hebben met een gewichtloze, anti-frizz en elastisch eind resultaat.

Wordt jij met een wilde ontembare pluizige slag of krul wakker en maak je het het liefst de tweede dag weer vochtig?

Dan is de TWISTED CURL REVIVER SPRAY hét product voor jou om je haar weer terug te laten veren. Kneed voor de finishing touch de TWISTED CURL MAGNIFIER in je lengtes en je loopt in een mum van tijd met getemd haar, zonder pluis de deur uit.
Én weet je wat de grootste benefit is?? Je hebt er de hele dag plezier van!!! Je loopt met hetzelfde bouncy anti-frizz haar óók weer de deur IN!

Ook al zo enthousiast geworden als wij zijn???!!!


Ben jij nog steeds in zoektocht naar de fijnste producten voor je krul?
Óf ben jij benieuwd of je meer beweging uit jouw haar kunt halen?

Boek dan nu je afspraak op www.salonviable.nl en wil je nóg meer uit je behandeling halen?

Boek dan een personalized Sebastian experience in bij mij, zodat ik meer tijd heb om mijn Sebastian liefde in je haar te brengen en je alle benodigde tips en tricks kan geven!

🖤 LET YOUR TWISTED SIDE EMERGE 🖤

Liefs Linda.
Sebastian team NL, Viable Teammember.

Written by Viable