Hi lieve allemaal,

Ik mag jullie met heel veel liefde iets vertellen over een nieuw product van Balmain.
En met veel liefde bedoel ik dan ook echt heel veel liefde, want dit product is echt geweldig!!

Sowieso ben ik zelf echt verkocht aan alle producten van Balmain.
Maar dit is een absoluut favorietje waar ik jullie graag enthousiast over vertel!
Zoals jullie weten hou ik enorm van lang haar, heb ik veel klanten met lang haar en is mijn haar nu ook best lang. ( YES EINDELIJK! )
Dit product is specifiek voor lang haar ( lees help ik wil mn haar nooit knippen ! )
echt super fijn want het Balmain overnight repair serum is een serum die het haar intensief verzorgd, repareert en versterkt. Ik merkte dit ook echt meteen aan mijn haar. Het voelt meteen heel stevig en verzorgd. Het geeft een enorme glans en van de ‘dode’ puntjes zie je niets meer.  (seriously, ze lijken te verdwijnen.. ? )
Ik ben écht verkocht! Het is een luxe product, dus hij is ook niet goedkoop. Maar een knipbeurt uitstellen zonder dode puntjes dat wil toch iedereen?

HOE GEBRUIK JE HET?
Ik gebruik het serum elke dag voor het slapen gaan.
Heb het naast mijn tandenborstel gezet, zodat ik het niet vergeten kan. Want elke dag met verzorgd, en glad haar wakker worden is opzicht best een feestje. Mijn haar is op het moment zo lang dat ik af en toe wakker werd met een soort van rasta’s en enorme klitten. En ik merk echt aan mijn haar dat dit nu veel minder is.

 

 

Je kan het serum op meerdere manieren gebruiken..

OVERNIGHT REPAIR SERUM ROUTINES 

Overnight treatment

Gebruik het overnight repair serum ’s avonds voor zacht en glanzend haar in de ochtend. Breng 2-3 druppels (afhankelijk van de hoeveelheid/dikte van het haar natuurlijk) aan in je hand en, verdeel het gelijkmatig over lengtes van het haar. Liefs op droog of handdoek droog haar.
Ik heb dit zelf eigenlijk iedere avond gedaan, en mijn haar word er zeker niet vet van. ( Vind ik heel naar namelijk ) Het voelt vooral heel vol, stevig en intensief verzorgd aan. Ook geeft het echt een super mooie glans.

Mask treatment 

 Voeg het serum aan je masker toe! Dit is echt mijn tip, want zelf gebruik ik graag een masker. Mijn haar is van zichzelf opzicht best gezond alleen door invloeden van buiten af merk ik dat mijn haar soms wat droger aanvoelt. Wat ik vaak doe is mijn haar wassen, en dan het masker met de overnight repair serum in mijn haar. Dan in een knotje en laat ik hem de hele nacht lekker inwerken. ‘S morgens spoel ik hem uit en gebruik ik nog mijn conditioner om de haarschubben helemaal af te sluiten. Hiervan krijgt mijn haar echt een goeie boost.

 

Het product bevat 10 verzorgende olieen. Ik zal jullie de volledige lijst besparen maar hier even de drie belangrijkste ingrediënten die interessant zijn voor jullie. 😉
–  Argan olie ; Voegt glans en zachtheid toe aan het haar. Het gaat droog haar en gespleten haarpunten tegen en herstelt gekleurd haar. Het biedt bescherming tegen de hitte van de föhn en UV-stralingen.
–  Zonnebloemolie ; werkt hydraterend, vochtinbrengend en als antioxidant.
–  Chiazaad olie ; Bevat essentiële vetzuren, mineralen, vitamine B, aminozuren en antioxidanten die het haar kalmeert, hydrateerd en voedt.

Als je misschien nog meer vragen hebt, of het product eens wil uitproberen of je haar zeker nog even niet wilt laten knippen maar wel tegen rasta’s en puntjes aanloopt.. dan kan je altijd even langs komen om het te proberen of bellen voor meer info!

Veel liefs!
XOXO Eev

Written by Viable