mei 12, 2020 Viable news Geen reacties

Lieve klanten,

Nu wij weer open mogen ( YES!) vragen wij iedereen met veel zorg en liefde deze aangepaste regels door te nemen vóór het betreden van de salon.

 • Als jij een afspraak hebt of maakt, mogen er geen sprake zijn van de volgende klachten:
  – hoesten en niezen, benauwdheid, verhoging en koorts, snotterig, verlies van smaak en reuk, iemand met covid-19 in de directe omgeving in de afgelopen 4 weken.
  Wij verwachten dat iedereen dit net zo serieus neemt als ons, omdat wij in contact zijn met vele mensen per dag en hierdoor een risico zijn voor doorgeven van besmetting!
 •  Als je een afspraak hebt mag je alleen ALLEEN verschijnen op deze afspraak. Helaas kunnen er dus geen kinderen/aanhang of vriendinnen mee.
  Als er begeleiding nodig is dan horen wij dit graag van te voren per email op: info@salonviable.nl
 •  Wij houden 1 stoel vrij tussen elke klant zodat er 1.5 meter afstand gehouden kan worden tussen jou en de volgende klant.
 • Als jij tegelijkertijd een afspraak hebt met een bekende/ vriendin/ familielid, zullen wij helaas alsnog vragen 1.5 meter afstand te houden van elkaar,  dat betekend dat er alsnog 1 stoel tussen jullie zal zitten.
 • Wij gebruiken alleen onze eigen werkspullen, en hebben een volledige set per haarstylist die we niet delen met collega’s.
  Wij reinigen na ELKE klant onze gebruikte spullen en producten en werkplek…
 •  Omdat wij wegens overweldigende drukte zoveel mogelijk mensen willen helpen, maar dit ook zo veilig mogelijk willen doen hebben wij de volgende verandering in werkwijze;
  Wij wassen geen haren tijdens een KNIP beurt ( M/V ).
  Er zijn dus geen wassen knippen föhnen plekken te boeken tot en met 22 juni.
  Wij passen geen styling toe tijdens een Dames knip beurt zoals jullie gewend zijn.
  Wij zullen ook geen fohn beurt kunnen toepassen bij een uitgroei, cellophane of toon behandeling. ( de klant vertrekt dan dus met nat haar )
  Wij zullen als er een combinatie behandeling van uitgroei kleuren en knippen word geboekt, EERST kn en dan de uitgroei kleuren.
 •  Wij vragen iedereen niet eerder dan 5 minuten van de afgesproken tijd de salon te betreden.
  Wij hebben een maximale capaciteit van 8 klanten in de salon, het kan zijn dat we je vragen te wachten voor de deur tot je afspraak is.
 •  Wij werken op een strak schema, ben jij later dan 5 minuten na de afspraak… dan kan het zijn dat we je niet meer kunnen helpen…
 •  Elke afspraak die korter dan 24 uur van te voren word geannuleerd ( OF NO SHOW! ) brengen wij voor 100% in rekening.
 •  Wij vragen iedereen zo min mogelijk jassen mee te nemen en deze eventueel zelf op te hangen.
 •  Wij vragen iedereen die binnenkomt 20 seconde lang de handen te wassen in het toilet en af te drogen met een papieren weggooi handdoekje.

  Wij hopen dat wij zo een duidelijk overzicht hebben gegeven van de aangepaste regels binnen Viable.

  Heb je hier vragen over?
  Mail ons gerust: INFO@SALONVIABLE.NL

  liefs, team Viable.

Written by Viable