NEW SEBASTIAN ROUTINE

Waar worden wij als haarstylisten onwijs gelukkig van…?
Nieuwe producten!!!
Vooral als het producten zijn die volledig aansluiten waar wij als salon voor staan, haar dat wij mooi vinden en wéten dat jullie als klanten er ook gelukkig van gaan worden!

Maar wat is het en wat voor nieuwe geweldige producten krijgen wij vanuit Sebastian Professional als toevoeging in ons assortiment?

De producten reset, preset en shaper ID komen uit de nieuwe seizoens collectie van effortless van Sebastian Professional en staan voor een nieuwe haar routine!
We vinden het allemaal fijn om schoon en fris ruikend haar te hebben, maar wat is het toch altijd een gedoe om het haar op onze wasdag goed in model te krijgen… Een irritatie punt die we bij veel klanten voorbij horen komen én zelf ook hebben. Daar heeft Sebastian Professional nu een heeeeele fijne oplossing voor. :):)

LEG UIT…
Ok, leggo:

Bij het gebruik van deze producten is het niet perse meer nodig om voor het föhnen een texturen maker op het haar aan te brengen en een Drynamic op droog haar te gebruiken om de textuur in je schone haar op te bouwen en een beweging en stevigheid wilt creëren. Tenzij je veel grip wilt en van heel rauw houdt is de New Sebastian routine de perfecte foundation voor je je andere textuur producten gebruikt om de grip en rauwheid in je haar te versterken.
Het positieve daaraan is dat je minder van je andere textuur producten nodig hebt. (Blije portemonnee 🙂 )

De producten zullen als fundering van jouw haar de textuur opbouwen.
Reset, de shampoo in deze nieuwe productlijn verwijdert al het opgebouwde residu uit het haar (opbouw van product gebruik en schadelijke stoffen die in de lucht hangen) en maakt het haar weer helemaal levendig en organisch.
” Ik vind conditioner niet fijn, want het maakt mijn haar zo slap. “ is iets wat we vaak horen onder onze klanten. Maar zoals jullie ondertussen weten is een conditioner een MUST om het haar te beschermen, pluis tegen te gaan en de haarschubben mooi af te sluiten nadat deze geopend zijn om het vuil uit het haar te verwijderen met een shampoo.

De preset conditioner is een textuur opbouwende conditioner in een gel substantie die het haar de dagelijkse verzorging biedt en het haar anti frizz maakt. Je zult ervaren aan het haar dat het zijn natuurlijke beweging terug krijgt, goed door kambaar is en gelijkertijd een stevig gevoel behoudt.

Maar natuurlijk hebben wij als textuur lovers hier niet genoeg aan.. het haar helemaal clean, beschermt en anti frizz met de eerste twee stappen. Tijd voor de derde stap! Shaper ID.
Shaper ID is een textuur opbouwende micro spray mousse die 48 uur lang blijft werken in jouw haar.
De spray kan gebruikt worden op handdoek droog haar waarna je het kunt laten opdrogen of je haar kunt föhnen en is ook te gebruiken op droog haar. Op droog haar zal de Shaper ID krachtiger zijn, omdat het product zich dan niet mengt met vocht in het haar. Per persoon is er een verschil in wat we fijn vinden qua haargevoel. We kunnen hier dus lekker creatief mee bezig zijn <3
Extra fijn.. er zit een UV-filter in!

TIP #1: Hou je van het tweede dags gevoel in je haar? Combineer deze routine dan met een molding mud als finish om het haar iets meer te separeren. De molding mud is ook te mengen met de shaper ID.
(Zowel handdoek droog als op droog haar)

TIP #2: Wil jij een leave in verzorging en gelijkertijd extra textuur? Meng de Shaper ID dan met onze geliefde Potion 9 in handdoek droog haar: 48 uur lang verzorgen EN 48 uur lang extra textuur. Wie wilt dat nou niet!!??

Denk jij nu al.. dit MOET ik hebben!! Dat kan!! Vanaf deze week zijn ze bij ons te koop in de salon , of op onze webshop: www.viable-webshop.nl

Liefs ,
XOXO .
Team Viable <3

 

Written by Viable