maart 6, 2017 Viable news Geen reacties

Happy monday morning everyone! 🙂

Met trots kan ik jullie mededelen dat Viable zich aan t updaten is naar Viable 2.0 😉
hierover binnenkort meer…
Vandaag begin ik met trots met één van de vernieuwingen/uitbreidingen binnen Viable:

Perfect lashes!

Vanaf 19 april werkt Viable samen met Wimperstyliste  Myong Joo Wijsbroek!

Elke 2 weken zal Myong Joo aanwezig zijn op WOENSDAG om jou te voorzien van prachtige wimperextensions of deze weer bij te vullen!
Ook voor je Perfect brows is Myong joo aanwezig!
Waar je bij Ellis van Viable skin een afspraak kan maken voor de naturel en klassieke wenkbrauw, is Myong joo weer aanwezig voor de trendgevoelige en Fashion wenkbrauw.

Natuurlijk wel altijd op afspraak zodat er tijd genoeg is voor een consult, uitleg van de wimperextensions en het plaatsen hiervan!
En what is a better way to introduce someone dan af te kicken met een mini interview en een Q&A?

Meet Myong Joo.

Hi Mj!
Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Mijn inspiratie haal ik uit mijn klanten zelf.
Ik kijk naar het totaal plaatje en kan aan de hand van wat korte vragen een duidelijk beeld schetsen van wat bij diegene past.

Is iemand extravert met een uitgesproken kledingstijl en niet vies van wat mascara, dan heb ik voor diegene een heel ander soort wimperlook voor ogen dan bij iemand met een wat ingetogener stijl.
De uitdaging en kick in mijn werk zit hem in het versterken van de natuurlijke beauty die elke vrouw bezit.

Door middel van mooie wimpers en wenkbrauwen probeer ik deze optimaal tot zijn recht te laten komen.

Wat kan je verwachten als je plaats neemt in jouw stoel?

Dat je er natuurlijk tevreden uitkomt, een mooi eindresultaat, en iemand die de tijd voor je neemt en met je meedenkt, gezelligheid, een luisterend oor, maar most of all…FABULOUS wimpers en wenkbrauwen!!! 😉

Whats your favorite thing to do?

ALLEBEI en het liefst in combinatie met elkaar voor een spectaculair totaal plaatje!

Wat is jouw Specialisme?

Wimpers en wenkbrauwen natuurlijk :).

Nu hebben wij van veel klanten altijd direct wel wat vragen als wij beginnen over wimperextensions ( die wij zelf ook bijna allemaal altijd hebben 😉 – verslavend – ).
Dus laten we meteen wat van die vragen beantwoorden!

Hoe werkt het plaatsen van One by One lashes?

De naam zegt het al een beetje..

Bij de techniek “One by One” wordt er één voor één een wimperextension op de eigen wimperhaar geplaatst.

Dit wordt gedaan met behulp van twee pincetten waarbij één pincet een eigen wimpertje afzondert van de anderen wimperhaartjes en de andere pincet een extension op het afgezonderde wimperhaartje plaatst. Iemand heeft gemiddeld 80-90 eigen wimperhaartjes per oog. Een heel precies werkje dus waardoor een eerste behandeling gemiddeld 2,5 uur duurt.

Zijn deze wimper-extensions schadelijk voor de eigen wimpers?

Net als alles wat wordt aangebracht dat niet natuurlijk is (denk aan gel/acrylnagels, haarextensions etc.) heeft het altijd zijn weerslag op de conditie van bijvoorbeeld je eigen nagels of in dit geval je wimpers. De mate hiervan is alleen wel afhankelijk van de manier waarop de wimper-extensions worden geplaatst en de materialen en instrumenten die worden gebruikt. One by One heet niet voor niks zo en het is dan ook een secuur werkje waar veel tijd in gaat zitten. Vaak genoeg heb ik klanten gehad die van een andere salon kwamen met zeer beschadigde wimpers. Wimpers waaraan klontjes lijm zitten, wimpers die tegen de wimperrand aan zijn geplakt zodat deze niet hun normale groeicyclus af kunnen maken en daardoor afbreken, wimpers waarop meerdere extensions zijn geplakt die te zwaar zijn voor de eigen wimperhaar, ontstoken ogen omdat materialen niet gereinigd zijn…ik heb alles al voorbij zien komen helaas.

Snel geld verdienen lijkt het gemeenschappelijke motto te zijn van dit soort salons/praktijken waarbij helaas de klant de dupe is. Om een lang verhaal kort te maken; wimper-extensions zijn niet “schadelijk” voor de eigen wimpers mits het juist wordt gezet en er hygiënisch wordt gewerkt.

 

Hoevaak moet ik mijn wimperextensions bijvullen?

Je normale wimpercyclus bedraagt 8 weken. Dit houdt in dat na 8 weken je wimperhaartje is volgroeid en plaats maakt voor een nieuw wimpertje.

Met wimper-extensions is dit in principe niet anders en volgt de extension, mits goed geplaatst, de normale cyclus van je eigen wimperhaartje. Het mooist is wel om ze bij te vullen tussen de 2-4 weken, want zoals je zult begrijpen zullen niet alle wimperhaartjes tegelijkertijd hun groeicyclus bereiken (gelukkig) en wil je toch wel een mooie volle (wimper)bos behouden.

Daarnaast verlies je gemiddeld per oog, per dag zo’n drie wimpertjes, maar omdat dit vaak gepaard gaat met het weghalen van je mascara valt dit minder op. Met een wimper-extensions erop (en dus wat meer gewicht) kan het daardoor lijken alsof dit door de extension komt, niets is minder waar!

Hoe verzorg ik mijn geplaatste wimper-extensions thuis?

Je krijgt van mij een wimperborsteltje mee. Daarnaast is een beetje TLC (Tender, Love & Care) nooit verkeerd!

Hoe weet ik welke wimper-extensions mooi staan bij mijn ogen?

Er zijn verschillende soorten krullen en diktes. Samen gaan we kijken naar je wensen en wat het beste bij de vorm van je ogen past!

Kan ik met mijn wimper-extensions zwemmen en naar de sauna?

Ja! Je kan alles doen wat je normaal doet! De eerste 24 uur na het plaatsen moet je wel even rekening houden dat ze niet nat worden (dus dan even geen sauna of zwembad bezoekje), maar daarna kan je dit gewoon weer oppakken!

Myong Joo haar eerste dagen om in te plannen zijn:
19 & 26 April!

Heb jij meer vragen aan Myong-joo of wil je een afspraak inplannen?
Neem dan contact op met info@salonviable.nl of bel ons op 0367370419

Liefs XOXO
Viable.

 

Written by Viable