juni 29, 2017 Viable news Geen reacties

Altijd vernieuwend, creatief en een alles behalve (ook letterlijk) stilstaand vak. Dát is de reden waarom ik voor het vak gekozen heb en nog steeds met heel veel liefde jullie haar mooi maak.🤗

Bijna 4 jaar ben ik alweer werkzaam bij Viable en buiten dat de salon flink gegroeid is in deze korte tijd heb ik zelf ook een flinke groei op vakgebied doorgemaakt en wil jullie daar graag in meenemen in deze blog.

Regelmatig krijg ik de vraag: “Je bent zo vaak op reis, wanneer ben je dan aan het werk?” Nou… bijna altijd als ik niet op reis ben en dat is niet alleen bij Viable.

2 Jaar geleden ben ik tijdens een training die ik volgde bij Sebastian Professional gevraagd of ik het leuk zou vinden om als freelance educator voor dit prachtige merk te komen werken. Heel stoer en professioneel zei ik:” ja, dat lijkt me erg leuk en kan je me vertellen wat het precies inhoud?” Onderweg naar huis belde ik mijn ouders op en schreeuwde ik met al mijn enthousiasme uit dat hét merk Sebastian professional MIJ had gevraagd of ik hun team wilde komen versterken!!😍

Dat ik op mijn 16e met het vak begon kwam ik op dag één in aanraking met dit prachtige merk. Producten die doen wat ze zeggen, waar een creatief vernieuwend team achter staat. Heel wat trainingen heb ik mogen volgen en met grote bewondering keek ik naar de educators die met zoveel liefde voor het merk en hun vak de skills op ons cursisten over brachten. Stiekem droomde ik van diezelfde plek, maar het leek zo onbereikbaar… TOT NU!

Intern heb ik heel wat trainingen gehad op gebied van training geven, trends, knip en styling technieken én kan ik alle ins en outs van de producten ondertussen dromen, dus zit niet verlegen om een advies! Niet alleen het vak, maar ook ík kan niet stil blijven zitten en ben nu bezig met mijn specialisatie op gebied van cellophanes
( http://www.salonviable.nl/blog/news/shine-brigt-with-cellophanes )

Vanaf het moment dat Viable 2.0 is geworden hebben wij een nieuwe behandeling die we kunnen aanbieden: personalized Sebastian experience. Bij deze behandeling kan je een nog breder en persoonlijker knip, styling, product en verzorging advies van mij verwachten.

Wie wilt er nou geen overload Sebastian liefde in zijn haar…?!❣️

 

Nóg een super leuk nieuwtje mag ik met jullie delen vandaag in deze blog. Het prachtige merk GHD (good hair day) komt naar Nederland <3 !!!! En ook voor dit merk ben ik gevraagd te gaan freelancen. Na 3 dagen interne training op gebied van styling (lees: door alle voor mij nieuwe onbekende technieken, vingers verbranden, in de knoop zitten én onwijze spierpijn in m’n armen) mag ik mezelf freelance educator voor GHD noemen.

Helaas moeten we nog tot het najaar wachten tot de tools gelanceerd worden, maar de ins en outs zitten nog vers in m’n hoofd en mijn enthousiasme is niet meer weg te krijgen.

De visie van GHD is dat iedere vrouw zich zelfverzekerd voelt door middel van hun haar. Wie loopt er nu niet met zijn borsten vooruit en kin in de lucht als je haar ‘on fleek’ is?! Met de tools van GHD en de stylingtips van je haarstylist haal je je eigen haarstylisten skills in huis. Dus.. het is niet meer nodig om te vragen of we in jullie badkamer kastje willen komen wonen 😏.

Makkelijk, zelfverzekerd, met focus op gezondheid van het haar en behoud van je kleur kan jij iedere dag fierce de deur uitlopen tot jij weer toe bent aan een knip of kleur afspraak. Klinkt fijn he?! Nog heel even geduld!!

Uiteraard zullen wij het uitgebreid melden als de tools verkrijgbaar zijn.

Heb ik je aangestoken met mijn enthousiasme?! Ik kijk er naar uit om je in m’n stoel te zien!

❣️Liefs Lin❣️

Written by Viable