Zoveel toffe beelden zien we tijdens het scrollen op onze social media… Hoe krijgen die meiden het toch iedere keer voor elkaar om hun haar zo mooi te krijgen? Kennen jullie dat gevoel? De eeuwige struggle met je styling tools. Jouw haarstylist fixte die perfecte look in een hand omdraai, gaf een paar tips en verzekerde jou dat het écht niet moeilijk is en je dit thuis ook kunt bereiken.. toch? éh…

Natúúrlijk kan jij dat ook!! Het moment dat je thuis vol goede moed met alle tips je eigen haar gaat stylen zakt de goede moed je alweer snel in de schoenen. “Die meiden laten het allemaal zo makkelijk lijken, maar ik kan het gewoon niet.. het is niet voor mij besteed!!”

 

Wát is het geheim???!!!

Ons nummer 1 geheim is GHD, ons paradepaardje, tools die ervoor zorgen dat je iedere dag een good hair day hebt! Ik neem jullie even mee in de blog mee waarom GHD nou zo geweldig is én wat de voordelen zijn.

Tip 1 …  is het juiste product gebruik!! Dit is een must. Gebruik je verzwarende producten in je haar, creëer je géén volume. Wil je je haar slanker laten vallen en meer glans als eindresultaat, dan is het belangrijk dat je werkt met het juiste leave-in verzorging-product, geadviseerd op jouw haar. Iets wat ECHT NIET vergeten mag worden is een heat protector!!! Het woord zegt het al.. een bescherming tegen de hitte van je tools. Als deze bescherming niet gebruikt wordt vóór je met je hitte tool aan de slag gaat ga je je haarschubben (beschermlaag van je haar) verbranden en verschroeien. Hier wordt je haar zacht uitgedrukt niet zo heel erg blij van, je haar gaat met de tijd meer pluizen, er weerbarstig uitzien en uiteindelijk afbreken.

Wat zijn dan goede heat protectors?? En wat is het verschil in product? Hier een kijkje:

Ben jij een frequent hairspray gebruiker? Dan hebben wij ook 3 verschillende hairsprays, met verschillende holdlevels én eindresultaat mét heatprotector! Ook binnen onze prachtige shiny flaunt lijn van Sebastian hebben we 3 producten die ieder een ander eindresultaat geven MET heatprotector! Vind jij het fijn om een bescherming te gebruiken die een flexibele maar stevige hold heeft, een gewichtloze, niet voelbare spray met een onwijs mooie spiegelglans óf een lichte hold mét bergkristallen die een mooie lichtweerkaatsing geven aan het haar, waardoor je met stralend haar over straat loopt?

Vraag ons gerust om advies, zodat je met het product naar huis gaat die bij je past! 

En nu….  Ons paradepaardje GHD!!

Er bestaan al zoveel tools dus waarom is GHD zo fantastisch én een must voor jouw haar met een perfect eindresultaat??

  • Alle tools verwarmen binnen 20 á 30 seconden op naar de juiste temperatuur van 185 graden.
  • Met de max van 185 graden aan temperatuur voorkomen we permanente schade aan het haar. Dusss.. beter kleurbehoud én minder haarbreuk!
  • Ceramische platen die makkelijk door het haar glijden.
  • De stylers hebben platen die afronden, waardoor je óók een mooie zachte krul kunt creeeren.
  • Tri zone technologie  de tools die deze technologie bevatten hebben 6 afzonderlijke warmte platen. Deze afzonderlijke platen zorgen ervoor dat ieder haartje dat in contact komt met de tool precies 185 graden wordt. Wat zorgt voor een makkelijker, sneller gebruik én houdbaarheid van je styling. ( lees: niet achtentachtig keer over dezelfde pluk heen moeten met je stijltang )

Stylers:

GOLDSTYLERS : (in de grootte mini, classic en max) is de eerste styler die ontworpen is door GHD. De gold collectie is voorzien van ceramische platen die makkelijk door je haar glijden en afgerond zijn aan de zijkanten, zodat je er ook een mooie beweging mee kunt maken in je haar. De goldstyler is fijn als je nog een zachte textuur en natuurlijke beweging in je haar wilt behouden met als eindresultaat, natural sleek hair.

PLATINUM STYLER:  is onze luxere styler die voorzien is van een wishbone hinge. Een wishbone hinge zorgt ervoor dat de ceramische platen een bewegingsruimte hebben om zich mee te kunnen vormen met jouw haar. Als we zelf ons haar stylen óf wat haastig zijn dan pakken we het haar dat we willen stylen minder secuur op en is er een grote kans dat het haar dat je opgepakt hebt niet gelijk is aan alle kanten. De bewegingsruimte van de platinum zorgt er voor dat al het haar dezelfde spanning behoud, waardoor je per passee maar 1x de platinum door je haar hoeft te laten glijden. Wat het stylen van jouw haar nóg makkelijker maakt is dat de platinum ook nog eens de tri zone technologie bevat. Werk jij veel met een styler? Dan is dít dé tool voor jouw haar!! Met gemak en met veel glans, kwaliteit behoud én kleurbehoud loop jij flawless de deur uit!

WANDS and TONGS:

Wands and tongs?! Wat is dat?? En wat is het verschil??? Een wand is een tool waar je het haar met gemak omheen kunt draaien zonder een klepje. De wands geven een natuurlijk eindresultaat waarmee je creatief in je haar kunt spelen. We kennen allemaal wel de klassiekere krultangen. De tong is een variatie op de bekende krultang. Met de tong sluit je je passee ( haarpluk)  in je tool en draai je je haar volledig in. De tong zorgt voor een meer classy en zachtere krul.Al deze tools zijn voorzien van de tri zone technologie, waardoor jij in een handomdraai jouw favoriete beweging in jouw haar creëert én de hele dag plezier van hebt!

Wil jij op een snelle manier een zachte natuurlijke grove beweging of slag in jouw haar? Dan is de SOFT CURL TONG dé tool voor jou! Deze tong is een ‘big mama’ onder de tools en voorziet het haar van een mooie glanzende classy slag.

De CLASSIC CURL TONG zegt het al met zijn naam.. gebruik jij al een klassieke krultang, maar wil jij je haar op een haarvriendelijkere manier, met veel glans, kleur behoud én met meer gemak en snelheid in de perfecte krul? Dan zullen wij je er kennis mee laten maken en het gemak, snelheid, houdbaarheid en eindresultaat zal je oprecht verbazen.

Met de taps toelopende CREATIVE CURL WAND kan je op een makkelijke en creatieve manier met je haar en je tool spelen. Met fijne afdelingen maak je een stevigere zichtbare krul in je haar. Óók kan je met deze wand een messy, niet te ontleden beweging in je haar brengen door de wand verticaal, horizontaal én diagonaal in één coupe te plaatsen.

De CLASSIC WAVE WAND bezit de tri zone technologie waardoor je in een handomdraai een mooie natuurlijke slag hebt. Je draait je haar makkelijk om de verticale wand heen en binnen enkele minuten heb je een houdbare creatieve beweging in je haar.

Gaat jouw hartje ook al sneller kloppen bij de uitleg van deze prachtige tools…??? Wij zullen je kennis laten maken met onze liefde voor GHD en naar jouw wens adviseren wij welke tool het beste bij jou past.

Om er verzekerd van te zijn dat jij, met gemak, iedere dag een Good Hair Day kunt bereiken met de tool die je hebt aangeschaft, geven wij jou bij aankoop een GHD Look en Learncadeau!! Tijdens dit half uur laten wij je zien hoe je je gewenste eindresultaat bereikt en begeleiden wij je terwijl je de hand zelf legt aan je haar met je tool bij ons in de salon.

liefs, XOXO

Salon Viable!

Written by Viable